Ligging van VVW-MENDONK

 

VVW-MENDONK is gelegen aan de oever van de Moervaart. Voor boten die van het kanaal Gent-Terneuzen komen, is VVW-Mendonk de eerste haven die U tegenkomt aan stuurboordzijde.

 

De haven is zeer rustig gelegen. Ideaal voor natuurliefhebbers die een wandeling willen maken. In de winter kan men er genieten van een warme tas koffie in onze kantine en in de zomer is er een koude pint of frisdrank op het ruime zonnige terras onder een parasol. Er is een zeer grote verscheidenheid aan dranken.

Komt U met de boot overnachten, dan staat er water, electriciteit en internet en zelfs diesel ter uwer beschikking.

De accomodatie is tevens uitgerust met vernieuwde sanitaire ruimtes.

 

Als bezoeker kan U steeds een ligplaats voor 1 of meerdere dagen reserveren. Een belletje of een e-mail naar onze havenmeester Bart volstaat om voor geen verrassing te staan bij aankomst. De tarieven kan U vrijblijvend terug vinden op onze webpagina (lid worden) !!!

De haven is een ideale tussenstop voor een uitstap naar Lokeren.

 

Bereikbaarheid via de openbare weg

 

Voor de route te bepalen over de openbare weg kan men de GPS op twee manieren instellen. De eerste manier is Keurestraat 26 Desteldonk en de tweede manier is Keurestraat 26 Gent. Sommige types van GPS vindt geen Keurestraat in Desteldonk, enkel in Gent.

Bij aankomst aan de Keurestraat rijd U deze tot het einde over de kasseien. Buiten de openingsuren van de kantine is de haven afgesloten met een automatisch hek.

Bezoekers die tevens lid zijn van het VVW hebben nog grotere voordelen.